top of page

Min personlige beretning

Untitled design (4)_edited.jpg

Jeg hadde egentlig tenkt å å skrive en fagbok, men min første bok endte i stedet opp som en personlig og nær historie. Boka handler om livet, min reise før og gjennom ME, og hva jeg måtte gjennom for å få balanse og bli fri på mange nivåer. Den består av mange korte kapitler fra livet på godt og vondt, samtidig som leseren får være med på min indre utvikling og nye oppdagelser. Hva prøver livet å si meg?

Pris: 269,-

Kjøp signert utgave direkte av meg.

kunforside.jpg

Tilbakemeldinger på boka

cam.png
lisb2.png
lisb1.png
lai.png
271988457_271333498422437_9208142005201669172_n.jpg

Fra Boklanseringen på Caféteatret, januar 2022

Bakside-tekst

Midt i de lovende tjueårene skjer det noe som forandrer alt. Sigrid, som er vant til å klare det meste, blir rammet av ME. Hennes verden slår dype sprekker. Når kroppen svikter, mister hun alt det hun trodde ga henne kraft og verdi. Hvordan skal hun bli frisk av noe det ikke finnes en kur for?

På sin søken etter å komme ut av utmattelse og sykdom, må hun våge å møte ukjent terreng. møte kroppens skjulte byrder. Vil ME noen gang slippe taket ukjent terreng. Hva ligger skjult dypt i kroppen? Hva skal til for å gjenopprette balanse og energi? Hva lengter hennes sjel etter? Hun føres ut på en transformerende reise, hvor alle stener må vendes. Etter hvert blir det mer omfattende enn hun kunne forestille seg. Hva gjør hun når det hun har bygget sitt liv på, kanskje ikke er slik hun har trodd?

Vil hun finne vei ut i friheten? Vil hun finne sin livskraft igjen og få mot til å følge hjertets vei?

Ut i det fri er en dypt personlig beretning. Sigrid forteller sanselig, sterkt og sårbart om sin reise. Klarer hun å bevare håpet, selv om veien blir mye lengre enn hun hadde trodd?

Dette er fortellingen om å lytte til sin sjels stemme som kaller for å finne veien hjem.  Historien er til enhver som dras til å tre ut av forventningenes lenker, følge sitt indre lys skritt for skritt og sette seg selv fri.

Pink og Black Butterfly

Lesere sier...

"Dette er en bok for deg som søker en annen tilnærming til livet. Sigrids åpne og ærlige fortelling om det å bli satt veldig tilbake av ME, deretter om motet til å lytte innover og etter hvert handle i tråd med seg selv, er en heltinne-reise alle kan hente noe ut fra."

Katrine Bjerke Mathisen, livsveileder og forfatter, www.beskriv.no

«Ein matnyttig bok for sjela! Skikkeleg pageturner! Og mykje å kjenne seg att i. Viktig bok for verda. Å koble seg på seg sjølv.

Tora Synnøve Yli Myre, sanger og kunstner

 

Ut i det fri er reisen tilbake til helhet, til enhet på innsiden, til autentisk frihet og til Sigrids egen sannhet. Til hjertet.

I tillegg er boken sannferdig, ærlig, sårbar og reflektert med nydelige skildringer av en verden sett og følt gjennom Sigrids følsomhet.

Cecilie Foss, spirituell lærer, healer og musiker, utdannet lege

bottom of page