top of page

Mine tjenester

~ På vei til Livskraft ~

Blue Skies and Yellow Fields
Blue Skies and Yellow Fields

Coaching & Personlig veiledning

Jeg møter deg der du er, og hjelper deg og kroppen å løse opp i det som stenger for restitusjon og energi. Ofte bærer kroppen på mye, og blokkeringer stenger for energi og livskraft. Jeg bruker ulike måter å komme i kontakt med dette på, slik at du kan få mer overskudd og flyt innvendig.

Best resultat får du ofte av en lengre prosess. Jeg tilbyr gratis kartleggingssamtale for deg som vil vite mer / klargjøre hva du trenger.

 

 

Velg det som passer deg

* Enkelt-time 70 min 900,-

* Pakke på fem timer a 70 min 4000,-

* Personlig oppfølging i 4 måneder med coaching / oppfølging annen hver uke, og direkte kontakt på messenger / sms ukene mellom samtalene, med spørsmål / svar, lufting av det du har behov for og oppmuntring og hjelp. 

Pris 2222,- pr mnd / 8888,- totalt.

Betaling kan deles i månedlige beløp på alle pakker.

 

Avspennende Kroppsbehandling

Trenger du å falle mer til ro i kroppen og spenne av stress? Dette er en behandling hvor kroppen får slappet av gjennom tilstedeværende berøring, lett massasje og innsmøring med helsefremmende eteriske oljer tilpasset dine behov. I tillegg bruker jeg intuisjon og veiledning underveis for å hjelpe deg å møte følelser og spenninger som kroppen din bærer på. Når kroppen opplever at den er trygg, er det lettere å gi slipp på det den holder på.

Tilbakemelding fra kunder:

"Sigrid er god på å skape et trygt rom. Kombinasjonen av massasje og samtale / coaching gjør at jeg kommer dypere inn i kroppen og følelsene mine. Kan varmt anbefales."

"Denne behandlingen var helt magisk. Du får meg til å føle meg verdifull. Du får meg til å føle meg god nok."

Pris 60 min 850,-

woman-567021_1280.jpg

Kvinnesirkel

Velkommen til å være med i en gruppe hvor hver person er bare seg selv, hvor vi deler autentisk, hvor vi opplever et trygt rom i aksept uten fordømmelse. Det er en egen opplevelse som jeg unner alle.

Ordet kvinnesirkel kan kanskje høres litt rart ut, eller annerledes. De som har vært med uttrykker at hvis folk hadde visst hvor løftende og helende det er, så ville de kommet.  Jeg opplever at hver og en blomstrer ved å bli sett, hørt og rommet i kjærlighet. Vi gjør også løftende meditasjoner og øvelser underveis.

 

Så står du i prosess og utvikling og ønsker en givende gruppe å møtes i, hvor vi bare er oss selv uten å trenge å ha en spesiell fasade, så tror jeg dette kan være for deg.

Det setter fart på gode ting å oppleve gjenklang og samhørighet. Jeg leder først og fremst med min intuisjon.

Interessert eller nysgjerrig? Høstens sirkel er godt i gang, men vil du være blant de første som får info når jeg starter neste runde, kontakt meg her eller på sms 92298385. :) Jeg gleder meg til å se deg!

 

Velkommen!

bottom of page