top of page

Min bakgrunn

Jeg er opprinnelig utdannet lærer, men etter å ha hatt ME i mange år, ble jeg mer og mer interessert i holistisk helse. Jeg tok flere utdannelser og kurs for å lære om helheten i kropp og sinn. Jeg startet egen bedrift som jeg kunne drive i takt med min prosess. 

De siste årene har jeg også holdt på med et stort bokprosjekt, og i januar 2022 ble endelig den første boka mi "Ut i det fri" utgitt. Den handler om min reise ut av ME og den indre transformasjonen jeg har hatt som menneske. Les mer om boka HER.

 

Å bli fri er en prosess på mange plan, og den pågår vel egentlig hele livet. Det kan være ubehagelig til tider, men det er så verdt det. Å leve ifra sin sjel og sin indre sannhet er et meningsfullt og spennende liv, selv om det kan gå på bekostning av ytre forventninger iblant.

Den kontakten det går an å få med kroppen, og den lettelsen det er å frigjøre bagasjen sin, den unner jeg alle. Kropp og sinn er tett sammenvevd, og beredskapen i nervesystemet har sammenheng med hele vårt liv og alt kroppen har lagret. Vi trenger ikke forbli "stuck", men kan lære nye tilnærminger for å skape sunnhet i oss selv.

-5971877650148472627_121.jpg

Min tilnærming

Jeg møter deg med et åpent sinn og hjerte, og jeg tror du har svarene i deg. Jeg kan hjelpe deg i prosessen med å finne dem, og støtte deg i møte med det som skjuler seg i din kropp. Du fortjener et godt liv, du er en nydelig sjel som er ment å blomstre som den du er.

I mine timer benytter jeg kunnskap og erfaringer fra hva jeg har lært gjennom utdannelser, livserfaringer, egne prosesser og i arbeid med andre. 

Mine utdanninger og kurs:

 

  • Leadership by Heart Coach - Coachingen fokuserer på hjertet og de blokkeringene som sitter dypere i kroppen. Tilnærmingen er aksepterende. Ved å møte det vonde og finne ut hvorfor det er der, kan det løses opp og mer av din essens kommer fram.

  • EFT-terapi - Emosjonell Frigjøringsteknikk. Ved å banke på ulike akupunkturpunkter og være i kontakt med smerten kan blokkeringer løses opp.  

  • Meta-medisin - Et rammeverk som ser sammenhenger mellom sykdom og plager og de uløste energetiske konfliktene som ligger bak

  • Deep Peat 4 - en forløsningsteknikk for å nøytralisere spenninger i ladede negative følelser og opplevelser.

  • Naturmedisinsk Aromaterapi - Hvordan bruke eteriske oljer for å bedre helsa. Eteriske oljer er plantenes eget immunsystem, og er et nydelig supplement for oss menneskers helse og velvære. Eteriske oljer er svært potente og skal brukes på rett måte.

heart-g7faa96ce1_1280.jpg
bottom of page