top of page

Tjenester

Trenger du støtte i din prosess? Ønsker du å komme nærmere et liv som er mer "deg", slik du ønsker å leve? 

Opplever du at kroppen din bærer på mye stress? Har du hatt belastninger som kanskje fortsatt trykker på kroppens beredskap? Jeg kan hjelpe deg med dette. Jeg har erfart at jeg trenger å møte kroppen på et annet plan enn bare i hodet når jeg skal frigjøre det som sitter i kroppen. Mye kan også sitte på et ubevisst plan og mye kan være lagret av uprosesserte følelser fra tidligere belastninger. Jo mer kontakt du får med deg selv, jo tryggere blir det gradvis å være i kroppen. Det gjør det lettere for nervesystemet å regulere mellom stress og hvilemodus innvendig, og kroppen får bedre vilkår for restitusjon. Vi tar ett skritt av gangen.

Hvis du sliter med utmattelse kan jeg også veilede og hjelpe deg med mestring av dette, samt måter å hjelpe kroppen til å komme på lag med deg.

Jeg tilbyr en-til-en timer med en blanding av både coaching og terapi. Jeg har en variert erfaring når det gjelder å løse opp i det som sitter i kroppen og møte det som stopper deg i hverdagen. Jeg bruker kompetansen min som jeg har fra ni år med utdanninger, kurs, kunder og egen prosess ikke minst. 

Det er ikke alltid en fasit på hvordan løse opp i ting. Jeg følger intuisjonen og hjelper deg i kontakt med det som sitter dypere i deg. Du er verdifull og jeg ser deg.

Ofte er det nødvendig og lurt med flere timer og oppfølging over tid. Jeg tilbyr derfor pakker som vi tilpasser til det som fungerer for deg og kroppen.

Høres dette interessant ut? Da kan du bestille en gratis, uforpliktende samtale for å merke om dette er noe for deg. For å bestille en gratis samtale, send inn skjemaet nedenfor. Du kan også sende meg en sms på 92 29 83 85, så tar jeg kontakt med deg.

Send oss en melding
og vi kommer tilbake til deg snart.

Takk for innsendingen din!

bottom of page